Meerjarig onderhoud 
voorbereid op de toekomst

Onderhoud van
uw woning

Als particulier wilt u niet telkens bezig zijn met het onderhoud aan uw woning. Wij kunnen u ontzorgen door het periodiek inspecteren van uw woning. Met onze basis schilderbeurt brengen wij alle ramen, deuren en kozijnen op peil. Dan kunnen wij het onderhoud met juiste advisering voor u uit handen nemen.

Vereniging van Eigenaren

Bij een VVE is de juiste budgettering belangrijk. Welke behandeling met bijbehorende kosten moet gepland worden in welk jaar? Daarbij houden we ook rekening met de bijkomende kosten die wellicht gemaakt moeten worden, zoals bijvoorbeeld het inzetten van hoogwerkers en steigers. Zo komen die kosten bijvoorbeeld niet bij alle uitgesplitste gevels voorbij, maar kunnen we al deze zaken proberen te plannen in hetzelfde jaar. Op die manier maken we die kosten maar eenmaal in een onderhoudsperiode en niet jaarlijks.

Offerte ontvangen?

Vraag een geheel vrijblijvende
prijsindicatie aan.
  Greep uit ons werk

  Monument molen schilderwerk

  Monument molen schilderklus.

  Kozijnen schilderwerk

  Kozijnen schilderklus.

  Onderhoud appartement

  Onderhoud appartement.

  Schilderwerk kozijnen

  Schilderwerk kozijnen

  Altijd strak in de lak

  Door het continue contact tussen ons en de klant zorgen we voor een advies op maat. Zo blijven alle onderdelen goed intact en staat alles altijd strak in de lak!

  Jaarlijkse check

  Wat belangrijk is bij goed onderhoud, is een periodieke check. Wij komen bij u langs en controleren alle onderdelen op schade en constateren de achteruitgang. Zo kunnen we controleren of het afgesproken onderhoudsplan blijft voldoen en bij eventuele achteruitgang snel schakelen voordat er schade optreedt.

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid en aandacht voor het milieu en leefomgeving zijn essentieel. Wij werken dan ook met de meest duurzame materialen om de onderhoudsperiode zo lang mogelijk te maken. Door slimmer onderhoud uit te voeren zorgen we voor minder uitstoot van oplosmiddelen in het milieu. En dat is naast duurzaam voor het milieu ook duurzaam voor de portemonnee.

  Wij kijken graag even vrijblijvend met u mee

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  of bel: 071 402 9628