Wandafwerking
voor de mooiste wanden

Wandafwerking
thuis

Wij adviseren u graag in de afwerking van uw wanden. Er zijn verschillende opties waarover wij u graag adviseren. Wij ontvangen u bij ons op de zaak in onze speciaal ingerichte showroom, maar komen ook bij u thuis.

Vereniging van Eigenaren

Een trappenhuis of entree is altijd het visitekaartje van uw appartement of het complex. Een nieuwe kleur of een modern behang kan net het verschil maken als het gaat om een verzorgde uitstraling.

Bij een appartementencomplex houden we in de advisering altijd rekening met de slijtvastheid en reinigbaarheid.

Offerte ontvangen?

Vraag een geheel vrijblijvende
prijsindicatie aan.
  Greep uit ons werk

  Monument molen schilderwerk

  Monument molen schilderklus.

  Kozijnen schilderwerk

  Kozijnen schilderklus.

  Onderhoud appartement

  Onderhoud appartement.

  Schilderwerk kozijnen

  Schilderwerk kozijnen

  Sauzen

  Een nieuwe kleur zorgt voor een geheel nieuwe sfeer in uw woning. De juiste tinten en type muurverf geven dan het door u gewenste uiterlijk. Ook kunnen we rekening houden met specifieke wensen als mat of glanzend, of bijvoorbeeld reinigbaarheid.

  Behang in het gewenste patroon

  In onze showroom bieden wij u een brede collectie behangsoorten aan. Wij leveren behangsoorten van alle grotere behangleveranciers en zorgen dat dit netjes en strak bij u op de muur komt.

  Glasweefsel

  Een andere mogelijkheid voor de wandafwerking is glasweefsel. Deze behangsoort op basis van kunstvezel is in verschillende dessins verkrijgbaar en daarna in alle kleuren af te werken met muurverf.

  We gebruiken ook glasweefsel om in monumentale stucplafonds de scheuren weg te werken. Door het sterke karakter van het materiaal wordt de ondergrond goed bewapend, zodat de scheuren na afwerking niet terugkomen.

  Ook in nieuwe woningen brengen we vaak glasweefsel aan. Waar eventuele scheuren door het zetten van de woning bij alleen stucwerk zichtbaar zouden worden, kan dit met glasweefsel worden voorkomen.

  Wij kijken graag even vrijblijvend met u mee

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  of bel: 071 402 9628