Skip to main content

Voor wie
wij werken

Particulieren

Wanneer u ontzorgt wilt worden voor uw schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij inventariseren de huidige situatie, denk aan status van kozijnen, muurverf en behangwerk. Voor het buitenwerk adviseren door middel van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) en inspecteren periodiek op de status.

Wanneer u ontzorgd wilt worden voor uw schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij inventariseren eerst de huidige situatie, zoals de status van kozijnen, muurverf en behangwerk. Voor het buitenwerk adviseren we door middel van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) en inspecteren wij periodiek op de status.
Voor binnenwerk adviseren wij u op het gebied van materiaal, stoffen en behang. Daarnaast geven we kleuradvies op basis van uw interieur en wij voeren dit ook voor u uit.

Vereniging van Eigenaren

Aan de basis van een goed onderhouden appartementencomplex staat een goed meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Wij maken een tienjarenplan op basis van een inventarisatie. Daarbij houden we rekening met spreiding van het budget waar dat nodig is. Zaken als houtrot reparatie, betonherstel en glaszetwerk verzorgen wij in eigen beheer. Wij leggen zelf persoonlijk contact met de bewoners van de VVE voordat we aan de slag gaan.

Monumentaal

Als vakschilders worden we blij van monumentale gebouwen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat met het juiste advies vaker een optimaler resultaat te behalen. Voorop staat dat het karakter van het monumentale pand in stand blijft. Denk aan vooraf een kleuronderzoek en herstel met de authentieke materialen. Met meerjarig onderhoud en advies zijn wij in staat de kosten beheersbaar en transparant te houden.

Zakelijk

Uw bedrijfspand, kantoor of bedrijfshal zijn vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Het toepassen van uw huisstijl op het binnen- of buitenwerk geeft uw pand een duidelijke herkenning en professionele uitstraling. Goed schilderwerk zorgt er ook voor dat uw pand op langere termijn minder onderhoud nodig heeft, zodat u ongestoord uw vak kunt uitoefenen.
Als totaalpartner in schilderwerk en onderhoud zorgen wij ook voor een meerjarig onderhoudsplan. Wij adviseren u over onderhoudstermijnen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderaanneming

Wij zijn de schilderpartner voor diverse aannemers. Wij verzorgen werkzaamheden voor nieuwbouw, restauratie en renovatie, bijvoorbeeld het afwerken van kozijnen in de nieuwbouw. Planning en kwaliteit staan daarbij voorop. Goed overleg en duidelijke planning zijn voor u als aannemer, maar ook voor de toekomstige bewoner belangrijk. Daarom zijn bij ons de lijnen kort.

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning? Uw woning wordt in 90% van de gevallen behang klaar opgeleverd. Waar stukadoren niet wordt geadviseerd, zorgen wij met renovlies- of glasvliesbehang voor een nette en strakke afwerking van uw wanden. Uw plafond verlagen voor spots of stucwerk behoren tot de mogelijkheden. Wij houden rekening met de opleverdatum, zodat u zo snel mogelijk in uw nieuwe woning kunt wonen.

Greep uit ons werk

Monument molen schilderwerk

Monument molen schilderklus.

Kozijnen schilderwerk

Kozijnen schilderklus.

Onderhoud appartement

Onderhoud appartement.

Schilderwerk kozijnen

Schilderwerk kozijnen

Katwijkse nuchterheid

Wij hebben graag uw wensen duidelijk en helpen bij het maken van keuzes. We werken met transparante offertes en zijn een no-nonsense schildersbedrijf. Kortom: afspraak is afspraak, zoals u van Katwijkse schilders kunt verwachten.

Schilderwerk door vakmensen

Onze medewerkers zijn uitsluitend gediplomeerde schilders. Vanuit de opleiding worden ze intern verder opgeleid: ze leren nieuwe methodes en werken met nieuwe materialen. Daarnaast zijn we een gecertificeerd leerbedrijf, waarmee we jongeren de kans geven zich te ontplooien.

Full service schildersbedrijf

Offertes zijn voor ons een moment om u goed te kunnen adviseren. Door de jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we muren, kozijnen, ramen en deuren op de juiste wijze kunnen behandelen. Daarnaast ontzorgen wij met glasservice, behangwerk en houtrot reparatie.

Wij kijken graag even vrijblijvend met u mee

Vrijblijvende offerte aanvragen

of bel: 071 402 9628

Close Menu

Durieux Schilders
Scheepmakerstraat 3r 3s
2222 AB – Katwijk ZH

071 – 40 29628
info@durieuxschilders.n