Glasservice
vakkundig geplaatst

Glasschade en reparatie

Heeft u glasschade of breuk en wilt u deze herstellen? Onze glasservice staat dagelijks voor u klaar en vervangt uw ruiten op korte termijn. Ook voor het herstel van glas-in-loodramen draaien wij onze handen niet om. Liever duurzamer? Wij vervangen ook ramen voor isolerend glas.

Veiligheid

Glas heeft meer functies dan doorkijk bieden. Wij plaatsen ook inbraakwerend glas, letselveilig-, doorvalveilig- en brandvertragend glas. Het aanbrengen van deze speciale glastypen moet gebeuren volgens speciale richtlijnen die door ons glasteam worden gevolgd.

Offerte ontvangen?

Vraag een geheel vrijblijvende
prijsindicatie aan.
  Greep uit ons werk

  Monument molen schilderwerk

  Monument molen schilderklus.

  Kozijnen schilderwerk

  Kozijnen schilderklus.

  Onderhoud appartement

  Onderhoud appartement.

  Schilderwerk kozijnen

  Schilderwerk kozijnen

  Glasschade

  Bij schade en breuk treffen wij voor de korte termijn de passende maatregelen. Wij hebben verschillende glastypen op voorraad zodat we snel kunnen schakelen. Betreft het een isolatieruit, dan nemen we deze in bestelling en treffen noodmaatregelen. Zo is het gevaar voor letsel geweken en is de woning of het bedrijfspand weer afgedicht

  Glassoorten

  Wij werken met verschillende glassoorten. Naast bijvoorbeeld matglas, beschikken we over een gevarieerd aanbod dessins in verschillende kleuren en figuraties. Wij helpen u graag met de keuze!

  Glas plaatsen

  Bij het plaatsen van glas zijn de juiste arbo methoden van belang. Door de juiste werkwijze van onze mensen wordt het glas niet alleen veilig geplaatst, maar zorgen we ook voor een redelijke tilbelasting. Zo maken we ook gebruik van een hijskraan en in specifieke gevallen van onze speciale gevelridder.

  Wij kijken graag even vrijblijvend met u mee

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  of bel: 071 402 9628