Schilderwerk
is vakwerk

Schilderwerk binnen en buiten

Sinds 1936 leggen wij ons toe op het onderhoud aan vastgoed, van oudsher de particuliere woning. Wij inspecteren het schilderwerk op periodieke basis en brengen de degradatie in kaart.
In samenspraak met u adviseren wij in het laten uitvoeren van schilderwerk. Als opdrachtgever heeft u zo geen omkijken naar het onderhoud.

Ook kunt u bij ons terecht voor het binnenschilderwerk. Denk daarbij aan het behangen van de wanden of het aanbrengen van een nieuwe sfeer met schilderwerk aan de plafonds, wanden en kozijnen.

Vereniging van Eigenaren

Aan de basis van een goed onderhouden appartementencomplex staat een goed meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Wij maken een tienjarenplan op basis van een inventarisatie. Daarbij houden we rekening met spreiding van het budget waar dat nodig is. Wij leggen zelf persoonlijk contact met de bewoners van de VVE voor het uitvoeren van het schilderwerk.

Offerte ontvangen?

Vraag een geheel vrijblijvende
prijsindicatie aan.
  Greep uit ons werk

  Monument molen schilderwerk

  Monument molen schilderklus.

  Kozijnen schilderwerk

  Kozijnen schilderklus.

  Onderhoud appartement

  Onderhoud appartement.

  Schilderwerk kozijnen

  Schilderwerk kozijnen

  Katwijkse nuchterheid

  Wij hebben graag uw wensen duidelijk en helpen bij het maken van keuzes. We werken met transparante offertes en zijn een no-nonsense schildersbedrijf. Kortom: afspraak is afspraak, zoals u van Katwijkse schilders kunt verwachten.

  Schilderwerk door vakmensen

  Onze medewerkers zijn uitsluitend gediplomeerde schilders. Vanuit de opleiding worden ze intern verder opgeleid: ze leren nieuwe methodes en werken met de nieuwste materialen. Daarnaast zijn we een gecertificeerd leerbedrijf, waarmee we jongeren de kans geven zich te ontplooien.

  Full service schilderbedrijf

  Offertes zijn voor ons een moment om u goed te kunnen adviseren. Door de jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we muren, kozijnen, ramen en deuren op de juiste wijze kunnen behandelen. Bovendien ontzorgen wij met glasservice, behangwerk en houtrot reparatie.

  Wij kijken graag even vrijblijvend met u mee

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  of bel: 071 402 9628